NATURA BISSÉ

separator

Natura Bissé va ser pionera en el món cosmètic amb l'aplicació de la Hidròlisi no destructiva de proteïnes per Via Àcida (Sistema HVA).

ARTDECO

separator

Aconseguir que els nostres clients estiguin i es vegin millor cada dia, compartir amb ells l'emoció de les noves col·leccions i respectar les preferències personals de cada dona, posant al seu abast un ventall de textures, formats i colors.

INDIBA DEEP BEAUTY

separator

Indiba, companyia pionera en tecnologies mèdiques amb aplicacions en fisioteràpia i medicina estètica, presenta els avanços de la seva tecnologia proiónica aplicada a tractaments mèdic-estètics.

LPG SYSTEMS

separator

Un punt de referència en més de 110 països i validat per nombrosos estudis científics, productes de LPG gaudeixen d'una reputació i eficiència sense igual.

FUTURA PRO

separator

Futura Pro és l'últim desenvolupament tecnològic de la signatura Ultratone, especialitzats en el camp de la bioestimulació.

ELLIPSE

separator

Destacats dermatòlegs de tot el món confien en Ellipse: sistemes de I2PL i làser per a tractaments segurs i efectius de la pell.

ACQUA DI PARMA

separator

Acqua di Parma encarna el estil dels italians, evocant els seus orígens i la seva sofisticació inconfundible, a través d'una exquisita artesania.

VILA HERMANOS

separator

Vila Hermanos s'ha convertit en el fabricant capdavanter en gamma alta d'espelmes i perfums, a través de materials nobles com les ceres vegetals i amb la qualitat i tradició de sempre.