NATURA BISSÉ

separator

Natura Bissé va ser pionera en el món cosmètic amb l'aplicació de la Hidròlisi no destructiva de proteïnes per Via Àcida (Sistema HVA).

MASSADA

separator

Massada Natural Therapy - un nou concepte global de la bellesa i la cura del seu cos. Enfocaments tradicionals i innovadors es combinen en un mètode únic i patentat, ECOA, utilitzant productes 100% naturals agradables: el millor que podem prendre de la natura.

ARTDECO

separator

Aconseguir que els nostres clients estiguin i es vegin millor cada dia, compartir amb ells l'emoció de les noves col·leccions i respectar les preferències personals de cada dona, posant al seu abast un ventall de textures, formats i colors.

INDIBA DEEP BEAUTY

separator

Indiba, companyia pionera en tecnologies mèdiques amb aplicacions en fisioteràpia i medicina estètica, presenta els avanços de la seva tecnologia proiónica aplicada a tractaments mèdic-estètics.

LPG SYSTEMS

separator

Un punt de referència en més de 110 països i validat per nombrosos estudis científics, productes de LPG gaudeixen d'una reputació i eficiència sense igual.

FUTURA PRO

separator

Futura Pro és l'últim desenvolupament tecnològic de la signatura Ultratone, especialitzats en el camp de la bioestimulació.

ELLIPSE

separator

Destacats dermatòlegs de tot el món confien en Ellipse: sistemes de I2PL i làser per a tractaments segurs i efectius de la pell.

ACQUA DI PARMA

separator

Acqua di Parma encarna el estil dels italians, evocant els seus orígens i la seva sofisticació inconfundible, a través d'una exquisita artesania.

MILLER ET BERTAUX

separator

Fragàncies per al cos i la ment. Perfums amb missatges i notes úniques per deixar empremta en la memòria. Fragàncies que evoquen llocs com l'Índia, Califòrnia o Austràlia i imatges com mercats, esglésies, llocs espirituals.

GROWN ALCHEMIST

separator

Una nova generació de formulacions orgàniques per a la cura de la pell, basades en tecnologia natural, que han revolucionat l'enfocament tradicional de productes anti-envelliment per cara, cos i cabell.

STOP THE WATER WHILE USING ME!

separator

L'aigua és el fonament de la vida, la necessitem diàriament, i tot i així, es malgasta. Encara que és bastant simple estalviar aigua, Stop The Water While Using Me! recorda i anima la gent a limitar el consum d'aigua precisament on i quan la fan servir: a casa, en restaurants i en hotels... a tot arreu! Stop the Water While Using Me! et proposa un missatge directe: tanca l'aixeta mentre em fas servir!

HONORÉ DES PRÉS

separator

Va néixer a París el 2008, entre Sant-Germain-des-Prés i el Faubourg Saint Honoré. Més concretament al Cafè Flore, amb l'objectiu de crear perfums 100% naturals. Olivia Giacobetti ha creat per a la marca fragàncies directament extretes de la natura. Certificació: Els perfums orgànics d'Honoré des Prés estan certificats per Ecocert.